totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org convidada al IESE, al PIMEC i protagonista del llibre de Bones pràctiques.


 Recentment iWith org ha estat protagonista en diferents esdeveniments on hem compartit coneixements sobre els usos d'Internet als projectes no lucratius.

Vàrem intervenir en la presentació del llibre; “Bones pràctiques en actuacions Cíviques, Comunitàries i de Voluntariat” presentat a Sabadell dins del programa “Sabadell Suma, voluntariat i ciutadania activa”, juntament amb Rauxa i la Fundació Marianao, tres de les organitzacions protagonistes del llibre.

També iWith.org ha estat una de les tres organitzacions del Tercer Sector que ha participat en el debat per construir coneixement per atendre les necessitats i millorar les competències TIC als serveis socials a Catalunya. Promogut pel Benestic i la FOBSIC, i amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector (OTS).

A més hem tingut el plaer de participar en el Doing Good Doing Well Career Forum 2011, organitzat per el IESE un fòrum compartit amb els estudiants de Master Business Administration interessats en el desenvolupament d'una carrera Empresarial Responsable.

I finalment hem col·laborat amb al seminari formatiu organitzat per Ocsa i Pimec, on hem impartit el módul “L’ús de les noves tecnologies per comprendre, captar, servir i retenir als socis”, explicant quines oportunitats -i reptes- pressenten les noves tecnologies de comunicació en l'entorn actual.

Més, sobre...: cursos , esdeveniments , iwith.org , projectes
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss