totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Molts col·laboradors internacionals a iWith.org


 Des de iWith.org us volem presentar el nou voluntariat internacional. Joves procedents de Estats Units, Grècia, Polonia, Mexic, Itàlia, i Hungria que colaboren a la nostra fundació amparats per diferents programes internacionals com el Servei Voluntari Europeu, els programes Erasmus Placement i Leonardo de la Unió Europea, las pràctiques universitàries o el programa de la University of Dreams.

El David Dunder és de Mineapolis, Estats Units i combina el seu voluntariat a iWith.org amb els seus estudis a Barcelona. La seva tasca consisteix en comunicar-se amb les ONG que demanen ajuda a iWith.org, tenint en compte el projecte que vol assolir cada ONG en David gestiona les beques d’assessorament a projectes no lucratius per ajudar-los a millorar la comunicació a Internet.

El Claudio Molino és de l’Abruzzo italia i està fent un projecte del Servei Voluntari Europeu d'un any de durada a iWith.org. En Claudio és el coordinador dels traductors voluntaris i a més s'ocupa d'escriure les noticies, insertar continguts, actualitzar les portades de les pàgines web, realitzar entrevistes i muntar vídeos.

El Marc Comas és català, i com a voluntari de iWith.org compagina el seu treball amb el seu somni, https://www.colaborabirmania.org una petita ONG amb molta empenta. A iWith.org s'encarrega d’alguns aspectes del suport a la comunicació per les entitats. Un projecte fa que les organitzacions se centrin en l'essència del seu treball i externalitzin algunes tasques de comunicació en mans diWith.org.

La Paraskevi Fotoglou és una voluntària grega que a partir del Servei Voluntario Europeu, s'ocupa de la publicació de continguts per algunes ONG com la Fundació Alda, una fundació amb un interessant projecte educatiu a Paraguay que té com a propòsit la transformació social de les poblacions locals.

El Nikos Dalavouras es grec i participa en el projecte SVE. Durant sis mesos s'ocupa de les finances de la organització. El seu objectiu es recopilar i analitzar les dades financeras per a ajudar-nos a planificar el futur.

La Ola és de Polònia i ha arribat a iWith.org gràcies a una beca Leonardo Da Vinci. La seva tasca principal és escriure BocaTic's, noticies curtes sobre l’aplicació d‘internet a les ONG, a més va tenir la oportunitat de representar iWith.org al congres del IESE Career Forum. També pública vídeos, i noticies quan iWith org participa en esdeveniments interessants.

La Nina Suriñach és estudiant de comunicació i està fent les pràctiques dels seus estudis a iWith.org. La seva tasca consisteix en elaborar els butlletins, memòries i documents de comunicació de diversos projectes vinculats a iWith.org.

La Cristina Ávila-Zesatti col·labora on line des de Zacatecas Mèxic com a voluntària a l'àrea de comunicació, Està especialitzada en el periodisme internacional de pau i és l’ànima del mitjà de comunicació digital Corresponsal de Paz.

En Roger Filmyer és de Filadèlfia, Estats Units. Juntament amb la David i la Liviana que treballa des de Rumania, forma part de l'equip internacional de iWith.org dedicat a fer crèixer iWith org en l’àmbit internacional.

La Bea Laslo que va ser voluntària de SVE l’any 2009 ha estat treballant aquest any amb nosaltres professionalmet per un projecte de Veterinaris Sense Fronteres. 

La Claudia Cuomo que ja coneix Barcelona per haver fet un projecte SVE s’ha incorporat a iWith.org en el marc del programa Erasmus Placement amb un conveni amb la seva Universitat a Napols. La seva missió es organitzar els actes del desè aniversari d’iWith.org.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss