totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El voluntariat, a fons


Un reportatge de xarxanet.org aprofundeix en els principals temes del II Congrés Europeu del Voluntariat

En motiu del II Congrés Europeu del Voluntariat, des de xarxanet.org hem endegat un reportatge especial per repassar la realitat del voluntariat actual a Catalunya i Europa. Amb aquest objectiu, el portal compta amb una pàgina especial on, durant les setmanes prèvies al Congrés, s’anirà aprofundint en els diferents debats que s’hi tractaran.A través d’entrevistes a referents catalans, espanyols i europeus en voluntariat, reculls de bones pràctiques d’entitats, recursos específics de voluntariat, articles d’opinió i notícies diverses, l’especial “Voluntariat, a fons” vol posar sobre la taula els principals temes que afecten el voluntariat avui en dia i oferir una reflexió prèvia al Congrés.D’aquesta manera, setmana a setmana es tractaran aspectes referents a: la millora de la gestió, les polítiques de promoció del voluntariat, la persona voluntària, els reptes del voluntariat i els territoris socialment responsables, tots ells eixos temàtics del Congrés.Seguiment del Congrés Europeu del Voluntariat

En aquest mateix recull de continguts especials trobareu tota la informació actualitzada del Congrés Europeu del Voluntariat, així com el seguiment del Congrés presencial els propers dies 9, 10 i 11 de novembre.

Es podrà seguir minut a minut tot el que es diu del Congrés a Twitter a través de #eurovol2011.Us convidem a visitar els continguts del reportatge “Voluntariat, a fons”!
II Congrés Europeu del Voluntariat


Més, sobre...: congrés , voluntariat
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss