totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nous voluntaris a Iwith.org


Desde iWith.org estem molt contents de presentar als nostres nous voluntaris. Claire Savelsbergh, Liz Cherba i Julie Nyce son estudiants dels Estats Units i Miranda Gubbels és voluntaria per EVS i ve dels Països Baixos. Les tres treballaran amb Iwith.org aquest semestre a Barcelona.

La Liz i la Julie són estudiants dins del programa IES. La Liz és de Nova Jersey i la Julie de Pennsylvania (amdós Estats són al Nord dels Estats Units). La LIz és una estudiant internacional amb estudis superiors a la Universitat Politècnica de Virginia. Ellla vol treballar en grups humanitaris com la fundació "Make a Wish Foundation" (Fundació "demana un desig"). La Julie és llicenciada en estudis superiors de Rehabilitació i Serveis humanitaris per la Universitat Estatal de Pennsylvania. Ella vol ser consellera i treballar amb gent amb adiccions. La Claire és estudiant dins del programa CEA i ve de Texas, situat al sud dels Estats Units. Ella està estudiant al College William & Mary estudis internacionals amb especialització en estudis europeus i vol treballar per una companyia internacional. La Miranda ha acabat el seu Máster en Investigación i estarà  Barcelona durant un any.

Al marge de l'escola, elles han planejat diverses sortides y viatges per aquest semestre. La setmana passada la Liz va anar a València i la Julie a Madrid amb l'IES. La Claire va anar a Londres. Per les properes vacances, la Liz, la Julie i la Claire visitaran Italia. La Liz i la Julie traballen molt en les traduccions. El seu últim projecte va ser l' informe anual 2011de Iwith.org.La Claire també s'ocupa de traduccions  i ajuda a Iwith.org en les xarxes socials com Facebook. Les tres esperen millorar el seu espanyol mentre treballen i viatgen per Europa.

Més, sobre...: iwith.org , voluntaris
Traducció feta per Berta Bonet
el 10/01/2012
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss