totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Conferència; Fer el bé fent el bé.


Els díes 24 i 25 de febrer, l'Escola d'Empresarials IESE a Barcelona, va obrir les portes a la conferència “Fer el bé fent el bé”.

L'organització estudiantil més gran que promou la importància de la responsabilitat empresarial a Europa “Fer el bé fent el bé” va reunir més de 500 participants de tot el món per discutir i compartir les seves propostes sobre la responsabilitat social, corporativa, i sobre els negocis sostenibles.

El 25 de febrer, l'esperat Fòrum: “Fer el bé fent una bona carrera”, es va dur a terme amb una llista de convidats que inclou empreses com Accenture i ExxonMobil, i també organitzacions no lucratives com iWith.org i Smilemundo. iWith.org té com a objectiu utilitzar la tecnologia de la informació amb la finalitat de promoure la solidaritat social i el progrés de la societat civil. De la mateixa manera, gaudint del suport continu de iWith.org, Smilemundo es centra en el compromís social basat en el suport de moltes persones que fan petites aportacions, però que en global formen un gran impacte.

Mentre que les dues organitzacions estaven orgulloses de participar en el Fòrum “Fer el bé fent una bona carrera”, l'esdeveniment també va marcar un moment especial per Smilemundo, com la seva primera aparició pública oficial.

29/02/2012
Ola Zemke
Traducció feta per Nuria Parera Pera
el 29/02/2012
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss