totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Parlem de World Community Grid en Tecnonews


 Iwith.org està col•laborant amb World Community Grid. En aquest article Ramon Bartomeus, Resources Manager d'iwith.org explica més sobre la missió del World Community Grid i com tots podem ajudar oferint el temps de computació que ens sobra.

Llegir article complet

La World Community Grid és la xarxa de computació pública més gran del món amb més de mig milió d'usuaris compromesos a abordar projectes en benefici de la humanitat

Mitjançant un programa gratuït instal•lat en ordinadors personals, sense afectar al rendiment ni funcionament d'aquests, és possible sumar la capacitat no usada de l'ordinador a projectes altruistes d'investigació, per exemple, de molècules per al tractament de determinades malalties.

Els projectes actius per a l'any 2012 són:
GO Fight Against Malaria
Drug Search for Leishmaniasis
Computing for Clean Water
The Clean Energy Project – Phase 2
Help Cure Muscular Dystrophy – Phase 2
Help Fight Childhood Cancer
Help Conquer Cancer
Human Proteome Folding – Phase 2
FightAIDS@Home


En iwith.org hem posat els nostres ordinadors a la disposició del projecte, i també hem promogut que els nostres voluntaris i amics ofereixin el temps lliure dels seus ordinadors. Com iwith.org Team, hem donat el valor de 135 dies de computació i convidem als nostres seguidors a ajuntar-se al grup.

A Catalunya hi ha diferents equips com el de la Fundació iwith.org que posen els seus ordinadors a la disposició del projecte. En el conjunt mundial s'ha aconseguit aportar més de 500 mil anys de computació a diferents projectes i una mitjana de més de 200 anys per projecte.

El sistema és tan senzill com dirigir-se a World Community Grid, clicar “Unir-se ara”, i seguir els passos que va indicant la pantalla. En acabar el procés, l'ordinador, mitjançant la connexió a Internet, i en segon pla, sense necessitat que l'usuari realitzi res, ja forma part d'una xarxa segura, gratuïta i solidària de computació compartida d'anàlisi de possibles fàrmacs per tractar diferents malalties.

Més, sobre...: tecnonews , world community grid , ongs
22/03/2012
Julie Nyce
Traducció feta per Isabel Buades Casanova
el 02/05/2012
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss