totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

"Hangout" públic sobre Google Grants per a projectes no lucratius.


El 12 de juliol iWith.org va organitzar el seu primer hangout públic sobre Google Grants, el programa d'ajuts de Google per al sector no lucratiu i les ONG.
Google hangouts més enllà d'haver-se posat de moda últimament, és una eina de comunicació col·laborativa molt poderosa. Amb fins a 10 participants en cada sessió, cost zero i un munt de prestacions tècniques a disposició de cada un dels participants, segurament no és alguna cosa que s'escapa de l'atenció de les organitzacions del tercer sector.

El hangout va comptar amb la participació de Diego Donizeth , responsable de l'Equip Google Grants per a Espanya, Ramon Bartomeus de iWith.org de 8 organitzacions del tercer sector espanyol, en concret : (contesdelmon.org, fundaciomona.org, b1b2b3.org , pallapupas.org , mariacanals.org, fundacionadsis.org, focir.cat, janegoodall.es).

El responsable de Google va explicar el concepte de les Beques i el seu potencial per a les ONLs. Així mateix va oferir consells i idees de bones pràctiques sobre la gestió de campanyes Google Grants.

Després de presentar-les, va respondre a les preguntes de les ONG participants.

Va ser una xerrada de micròfons oberts amb les ONG aprofitant l'oportunitat de dirigir les seves preguntes directament a la persona més adequada de l'equip Google i rebre respostes instantànies.

Aquí es pot veure la gravació del vídeo d'aquest hangout:El proper Hangout públic de iWith.org s'anunciarà a la nostra pàgina a Google +

Es pot veure el perfil i posar iWith.org en un cercle aquí: https://plus.google.com/u/0/116199766856755929830


Més, sobre...: iwith.org , google+ , hangout , google grants
16/07/2012
Clara Garcia
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss