totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notíciesD'acord amb la normativa, els productors i gestors de residus industrials han de presentar durant el primer trimestre de 2012 la declaració anual de residus corresponent a l'any 2011.

Tots els productors de residus industrials i aquells productors no industrials que generen més de 10 tones de residus perillosos han de presentar la declaració anual de residus industrials (DARI). D’altra banda, els gestors de residus industrials han de presentar la declaració anual de residus específica per a gestors (DARIG).

La via principal per a la presentació de les declaracions és, com en els darrers anys, el Sistema Documental de Residus (SDR). Les operatives d'aquest sistema estan disponibles per a tots els usuaris un cop registrats.

Aquest any es preveu deixar fora de servei l'antic programa d'ajuda instal•lable, que actualment es  considera obsolet.  D'altra banda, s’ha estat treballant en diverses millores tant en l'SDR com en diversos procediments relacionats amb la declaració, en la línia de l'optimització de recursos i de la simplificació.

Es preveu que aquestes millores siguin operatives durant els primers dies de 2012. L’ARC informarà novament i adreçarà a grups de productors específics la informació necessària per a l'operació.

Més informació: Declaració residus industrialsFont:
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss