totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Una App per iOS i Android solidària


Vols participar amb la teva organització en una App per iOS i Android que et permetrà difondre la vostra cause i possiblement obtenir un donatiu?Captura de pantalla de NicePrintsEstem treballant amb l'empresa Vía Indice S. L.  per realitzar una aplicació per dispositius iOS i Android solidària.

Es tracta d'una versió solidària de l'App NicePrints, una app gratuïta per  a usuaris d'iPhone, iPod
touch i iPad, i Android, que ja es troba disponible en els markets App Store d'Apple i Google Play d'Android. Niceprints ha estat presentada a les grans fires de fotografia: PMA Las Vegas (gener
2012) i Photokina a Colònia (setembre 2012), despertant una gran admiració pel seu
disseny i facilitat d'ús. 
Aquesta 'app' ofereix 60 temàtiques organitzades en 12 categories permetent als usuaris crear un àlbum, un calendari o demanar còpies paper, fins i tot fotos de carnet, amb tan sols uns tocs a la pantalla. A més, permet compartir gratis el 'book' a Facebook, Picasa o Flickr. I opcionalment, ofereix una gran solució, per als temps de crisi i és que, l'usuari, pagant molt poc, pot descarregar la seva composició en alta qualitat i imprimir a casa o on prefereixi.  

I què té la versió solidària de NicePrints que la faci interessant per a la teva organització?
Doncs bàsicament que la teva organització serà la protagonista d'aquests calendaris i àlbums. Les temàtiques d'aquesta app seran la imatge corporativa de les diferents organitzacions que prenguin part en ella. Quan un usuari de l'aplicació faci un calendari amb les seves fotos, l'entron serà i recordarà la causa solidària de la teva organització, en la qual ell o ella confia.

Què obtens amb participar?
L'usuari que escolleixi el tema de la teva organització per fer el seu calendari, per exemple, segurament vulgui compartir amb els seus amics i familiars la seva creació: Facebook, Flickr, Picassa... No només estarà difonent el seu calendari, estarà difonent el recolzament que dóna a la teva organització.
A més, si decideix imprimir el calendari, Vía Índice S.L. donarà el 10% del cost d'impressió a la teva organització.

Què has de fer per participar?
Participar no et costa res i és totalment gratuit. 
Posa't en contacte amb nosaltres a app[arrroba]iwith.org i et direm quins materials són necessaris per crear els fons amb les imatges de la teva entitat.


Però ràpid! Que si volem aprofitar el canvi d'any, amb el potencial d'usuaris que volen actualitzar els seus calendaris, ens hem de posar les piles ja!

¡Escriu-nos! Recorda: app[arroba]iwith.org

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss