totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Compra eticament, dona suport a iWith.org


Ens estem endinsant en el nou any amb noves idees, nous projectes i una nova associació molt especial. Es tracta d’una nova tenda online que iWith.org opera juntament amb Ethic Trade.

A iWith.org, creiem que es important ajudar a aquells que volen construir un món millor. I el comerç ètic és un concepte que capta molt bè aquesta idea.

El principi clau darrera d’aquesta historia és ajudar a productors marginalitzats a sortir de la pobresa mitjancant la promoció i venda dels seus productes. Aquests productors obtenen la seva compensacio financera justa al temps que ofereixen un producte útil al públic.

La idea aquí és simple. Tu esculleixes un producte que realment t’agradi a la nostra tenda online. Afegeixes un article a la teva cistella i fas la compra. Els diners que gastes van en part a la persona que ha produit l’article i en part a la ONG/organització benèfica que dona suport a la seva causa (iWith.org). Pel fet de comprar els seus productes, tu no només estàs ajudant als petits productors, sino que també estaràs donant suport a la feina que fem a iWith.org cada dia per ajudar a les ONGs a fer un us més eficient de les noves tecnologies i Internet.

Hi ha més de 700 productes a la tenda online i segur que hi trobaràs quelcom per a tu o potser un regal ben maco per fer a algú especial.

En aquests moments, la tenda només està disponible al Regne Unit, pero ben aviat ho serà a tot Europa. T’informarem tan aviat com sigui així.

I si la teva organització vol obrir una tenda com aquesta, simplement posa’t en contacte amb iWith.org.

Link de la tenda: iwith.ethictrade.com
Més, sobre...: iwith , ethic , trade , ethical , fair trade
10/01/2013
Igor Celikovic
Traducció feta per Gemma B.
el 14/02/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss