totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org està celebrant un pròsper 2012 amb els seus socis, Teaming i Smilemundo!


iWith.org ha tingut el plaer de col·laborar amb aquests dos socis que han aconseguit grans èxits aquest any passat.

Teaming es troba a internet des de fa només un any i ja té un exitós micromecenatge, que consta de més d’onze mil membres i d’una quantitat significativa de donacions. Smilemundo també ha experimentat un gran creixement des que la seva pàgina web es va posar en marxa el setembre del 2012. Actualment té 18 projectes participants, entre els quals Gleaning Network va aconseguir recollir diners per tal de salvar uns 2000 quilograms de menjar que, d’altra manera, s’haurien desaprofitat.

iWith.org està orgullós i content d’haver col·laborat amb aquests dos projectes i de veure que les dues organitzacions fundades recentment hagin aconseguit grans fites durant l’any passat.
Els hi continuarem donant suport i continuarem animant a tothom perquè participi en el moviment del micromecenatge com a donants, patrocinadors, o d’alguna altra manera que vulguin participar-hi. Qualsevol manera que pugui ajudar-los a aconseguir més èxits serà ben rebuda. Tots aquests assoliments no haurien existit sense la contribució de tots nosaltres que vam creure que serien uns bons projectes.

Si vols formar part d’aquesta sorprenent iniciativa i vols col·laborar amb els objectius de Teaming i Smilemundo, visiteu:

https://www.teaming.net/
https://www.smilemundo.org/

Més, sobre...: Teaming , smilemundo , crowdfunding , donations
Traducció feta per Helena Puig Ferrer
el 08/02/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss