totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notíciesEl passat dia 9 de febrer es va publicar el RD 89/2013 pel qual s'estableixen ajuts per la compra de vehicles comercials.

L'objecte d'aquest reial decret és establir la regulació de la concessió directa d'ajuts per a l'adquisició de vehicles comercials de les categories:

- M1 amb carrosseria AF Multiús (Vehicles de motor amb almenys 4 rodes dissenyats i fabricats per al transport de passatgers i el seu equipatge o mercaderies en un compartiment únic), destinats a ús comercial. Import dels ajuts 1000 €
- N1 (Vehicles amb massa màxima no superior a 3,5 tones, dissenyats i fabricats per al transport de mercaderies). import dels ajuts 2000 €

Els ajuts es concediran a les adquisicions de vehicles nous o usats de fins a un any d'antiguitat des de la primera matriculació, que es produeixin a partir de l'entrada en vigor i que les sol.licituds dels quals s'hagin registrat abans del 31/12/2013 o fins esgotament del pressupost de la convocatòria.

També seran subvencionables aquells models de les categories assenyalades, alimentats amb GLP, Gas Natural i Dièsel qualificats com a  EEV (vehicle ecològic millorat) segons la Directiva CE 2005/55, així com aquells models homologats com a elèctrics purs, híbrids endollables i d'autonomia estesa.

Les sol.licituds s'hauran de fer a través dels punts de venda prèviament adherits al plan PIMA.

Les sol.licituds es podran presentar a partir dels 15 dies de l'entrada en vigor del RD  (el termini comença el 27/02/2013).

Més informació: Real Decreto 89/2013, de 8 de febrero, por el cual se regula la concesión de ayudas del plan PIMA aire para la adquisión de vehículos comercialesFont:
15/02/2013
ACESER
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss