totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova col·laboració amb UnitedNPO


iWith.org, patrocinador sense ànim de lucre de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, s’ha convertit en un membre de la United NPO.

United NPO és una xarxa de col·laboració de projectes sense ànim de lucre i d’organitzacions arreu del món. L’objectiu principal d’aquesta comunitat és patrocinar i facilitar activitats sense ànim de lucre per tot el món. L’equip que està al darrere de la United NPO creu en la força de la col·laboració i, per això, vol construir ponts, a escala mundial, entre organitzacions sense ànim de lucre i entitats amb ànim de lucre per tal que es coneguin entre elles. Això, farà que hi hagi una millor comunicació i col·laboració entre les ONG.

La meta principal d’ iWith.org és millorar el món i ajudar organitzacions mitjançant la tecnologia de la informació. La idea de construir una plataforma per avançar junts en un futur és important perquè es compleixi l’objectiu d’iWith.org. A iWith.org creiem que tots junts podem fer més. Tal com va dir Ryunosuke Satoro, un poeta japonès: “Individualment som una gota d’aigua. Junts, som un oceà”. Esperem, doncs, que aquesta nova col·laboració amb altres organitzacions ajudi a fer del món, un lloc proper, en el qual es puguin dur a terme millores a nivell mundial que afavoreixin tothom.


Més, sobre...: iwith , iwithorg , ngo , organitzacions
Traducció feta per Helena Puig Ferrer
el 05/04/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss