totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Participar a la “Xarxa Global de la Societat Civil per la Pau”


Hem començat un nou conveni amb l’ Organització internacional Corresponsal de Pau, a Mèxic. Es tracta d’ una iniciativa periodística digital que dedica els seus continguts a donar visibilitat a les notícies de pau al món i en la qual depositem tota la nostra confiança.

Corresponsal de Pau és un nou mitjà de comunicació que pretén informar mitjançant una nova perspectiva pacífica: donant visibilitat a tots els esforços reunits per transformar els conflictes; allò que altres mitjans obliden retratar.
A través d’aquest conveni iWith.org  tindrà el seu propi espai a la web Corresponsal de pau, amb la finalitat d’informar  i presentar els seus beneficiaris a nivell internacional.
Avaluarem cada mes un projecte escollit entre els nostres socis, amb l’objectiu de brindar-li avantatges.
Si la teva organització ja es troba a la web iWith.org i vols ser el projecte del mes millorant la vostra projecció internacional i el ús d’Internet, emplena el formulari. Ens posarem  en contacte amb tu.
 

Traducció feta per Judith Cámara Quesada
el 21/03/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss