totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org partcipa al HackForGood, per millorar la societat a traves de la tecnología


La tecnóloga pot ajudar a satifer moltes necessitats socials i ““HackForGood” es un hackathon centrat en l’innovació social, amb el fi de desenvolupar noves idees, serveis o aplicacions per smartphone que poden ajudar a resoldre problemes socials.

HackForGood” es una iniciativa patrocinada per Telefónica i la Fundació Hazloposible amb l’important col.laboració d’altres entitats. La trobada s’ha realitzat dels dies 1 al 3 de Març
simultàneament a diferents ciutats com Barcelona, Madrid, Valencia, Bilbao, Valladolid, León i Las Palmas de Gran Canaria. Ha reunit alrededor de 200 programadors, profesionals del mon del diseny i del tercer sector, per desenvolupar de manera conjunta idees, serveis o aplicacions que ajudina resoldre problemes socials o a satisfer necessitats existents a través de projectes i innovacions tecnologiques.
Des de Iwith.org hem participat amb entusiasme a la trobada amb la presentació “Ganas o Aprendes” i contribuit amb el repte “Perfil Solidario”.Traducció feta per M Angels Cortina
el 22/03/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss