totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org recolza el moviment de Finançament Col.lectiu "Yo apoyo"


Desde Fa temps que estem involucrats  en la idea del Finançament  Col.lectiu. Aquesta forma de finançament recopila projectes i dóna la oportunitat de realitzar milers d'activitats útils, que crean nous llocs de treball, qualificats, i que aporten ajuda i esperança molt necessaria en el temps que estem vivint. Es un projecte en el que creiem fermament.

Es per això que amb els nostres col.laboradors de plataformes de Finançament col.lectiu - Smilemundo i Worldcoo, volem donar suport a la iniciativa "Yo apoyo el Crowfunding".

Aquest moviment necessita uns canvis en la legislació espanyola que donin suport, defensin i promoguin les diferents formes de Finançament Col.lectiu, desde les Administracions. Al Web www.yoapoyoelcrowfunding.com, podeu trobar una petició que inclou una serie de demandes per presentar al Govern d'Espanya.

Alguns dels punts que el moviment demana:

1: Reducció de l'IVA del 10% al 4% en projectes classificats com culturals, socials, educacionals, científics, esports, recerca i desemvolupament.

2.. Possibilitat de que quasevol persona (Micro Negocis), u organització pública o privada pugui participar en quasevol negoci (ya existent o de nova creació) a través de petites inversions (mínim 20 Euros) de forma simple i dinàmica, mitjançant  la creació de noves eines o canviant eines ja existents.

3: Reduint el percentatge de les taxes aplicables als guanys generats per les contribucions en aquests projectes (tant a persones individuals com a Companyies).

Si vols conèixer més sobre el tema, t'animem a visitar el web: www.yoapoyoelcrowfunding.com


 

Si aquest projecte aconsegueix l'atenció de les Autoritats, hi haurà possibilitat d'una gran camvi en el camp de les noves formes de Finançament, facilitant-ne l'accés a molts ciutadans que ho necessiten.

Traducció feta per Berta Bonet
el 08/05/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss