totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org parla d’Internet a Màlaga i Barcelona


Hem assistit a diferents esdeveniments al mes de juny per parlar sobre l’ús d’Internet I ens agradaria compartir-ho amb vosaltres.

Aleksandra, fundadora de Smilemundo.org i Ramon, Director de Recursos de iWith.org assistiren a l’esdeveniment eSTAS 2013 a Màlaga organitzat per Cibervoluntarios al qual van ser convidats per explicar com aconseguiren guanyar la beca de la Província de Barcelona per al projecte SmileUrbo. Encara que competiren contra alguns grans noms, va ser possible de guanyar.  Emfatitzaren la importància del dur treball i remarcaren com Internet ha canviat de forma fonamental la manera en què les organitzacions interaccionen i funcionen. Actualment, fins Ii tot una petita organització dedicada pot guanyar una important beca per davant de grans organitzacions que treballen a la mateixa àrea.

Aquí tenim alguns vídeos de les intervencions d’Aleksandra i Ramon.
I el nostre voluntari Igor va participar a la taula rodona en el Social Media Day de Barcelona. Va reflexionar sobre els diferents tipus de marques i organtizacions que hi ha als medis socials i com crear nous guies fent server contingut viral que pot propagar-se més ràpidament a través de les xarxes de la gent.

Més, sobre...: internet , social media , esdeveniments
09/07/2013
Igor Celikovic
Traducció feta per Ester Micó
el 15/07/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss