totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Gaudi Comerç


iWith.org dóna suport al projecte Gaudí Comerç amb el desenvolupament de la seva web i diferents usos de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació.

GAUDÍ COMERÇ - Treballant per una ciutat més sostenible

Durant els últims anys la producció de deixalles a Catalunya ha augmentat a causa, principalment, del creixement del consum i dels nous costums de compra i de vida. Aconseguir un canvi d’actitud de la societat per una ciutat més sostenible comporta la participació activa de tots: ciutadans, turistes, comerços, empreses i administracions.

Us convidem així, a treballar per una ciutat més sostenible. Sols implica un petit canvi de mentalitat a l’hora de consumir per a reduir les deixalles i comprar als establiments del barri. D’aquesta manera, contribuirem a la sostenibilitat econòmica de Barcelona i Catalunya.Fullet turisme responsable on-line


 

La solidaritat al barri.

La cridada a la cooperació ha arribat al cor dels barris on veïns i comerciants, troben la forma d’ajudar aquells que cauen en la pobresa.
Al barri de la Sagrada Família, els comerciants associats a Gaudí Comerç organitzen no sols diferents campanyes a l’any per a recollir aliments que s’ofereixen a la parròquia del barri, sinó esdeveniments lúdics durant la Festa Major per a recollir diners Un d’aquests esdeveniments és la seva ja tradicional Passejada Solidària, durant la Festa Major,  que consisteix en un recorregut al voltant de tot el barri, les persones que hi participen fan la seva donació i es beneficien de conèixer els llocs curiosos i interessants que normalment passen desapercebuts. Aquesta passejada està encapçalada per l’Agrupació Excursionista de Catalunya.
 


Per la seva banda, l’Associació de veïns ha creat “El Banc del Temps” per a donar resposta a la necessitat de generar xarxes socials, que facilitin que la ciutadania es conegui, intercanviï coneixements i doni suport a aquelles persones que viuen soles o tenen necessitats puntuals per cobrir.


Dóna una nova vida als teus objectes

El 19 d’octubre a la Avda. Gaudí d’ 11:00 a 20:00 vine a veure l’exposició “Encara no sóc una deixalla”.
Molts dels objectes que actualment llencem són encara útils i poden tenir una segona vida. Reflexió d’aquesta exposició que, a través de la participació directa dels visitants, mostra objectes recuperats dels punts verds. Dissabte 27 de 10 a 20 h a l’Avinguda Gaudí/S.A.M Claret


Pròximament la fira de tardor:  https://www.gaudishopping.cat/ca/TurismeiOci/Esdeveniments/firatardor.html


Més, sobre...: comercio , gaudi comerç , barcelona
08/08/2013
iWith.org
Traducció feta per Ester Micó
el 11/08/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss