totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja has vist la nostra nova pàgina web? Prova-la des del mòbil!


És possible que ens acomiadem de les vacances i el bon temps, però el nostre entusiasme no ha minvat. Ens complau anunciar-vos que des de fa uns dies podeu veure la nostra nova pàgina web amb un aspecte molt més fresc i actual.

Preparada segons els estàndards que oferim com a servei, amb una plantilla moderna i adaptable als dispositius mòbils i smartphones. Mai ha estat tan fàcil navegar per la nostra pàgina web!.


Hem escoltat els vostres comentaris i hem volgut respondre de la millor manera possible, ¡amb una nova pàgina web!

Aquest nou disseny no és només visual. Hem revisat cada element i hem modificat el contingut per adequar-se millor a les necessitats de la clientela. Volem que els socis i els futurs amics de iWith.org siguin capaços d'obtenir tota la informació sobre el que fem d'un sol lloc web. Si encara no estàs familiaritzat amb els nostres serveis, fes un cop d'ull a la nostra pàgina i fes-nos arribar la teva valuosa opinió a través de l'email: - feedback@iwith.org. Volem saber el que penses!

Sense oblidar-nos que iWith.org continua sent multilingüe, de manera que la pàgina web serà visible en 4 idiomes: català, espanyol, anglès i francès.

Tot això no hauria estat possible sense l'ajuda voluntària de: Lyndon en anglès i d'Olga, Nathalie, Carole i Ghislain en francès. Moltes gràcies pel vostre fantàstic treball!
Més, sobre...: responsive , nou web , iwith.org , mòbils
30/10/2013
Magda Glowacz
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss