totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Cerquem emprenedors socials per estudi de recerca.


Des d'iWith.org estem donant suport a la recerca "R+D sobre emprenedors socials i xarxes socials" que es realitza des del Departament d'Antropologia social i cultural  de la Universitat Autònoma de Barcelona.L'estudi s'orienta a identificar quins són els mapes de relacions de les persones amb aquest perfil d'emprenedor social, de manera que es pot observar el mapa de relacions i avaluar com això pot afectar el projecte emprenedor.
Com a conseqüència de la recerca s'està desenvolupant una interessant aplicació per Smartphone que ajudarà als emprenedors a mantenir i incrementar la seva xarxa de relacions.

Busquem emprenedors/es socials, gent que ja tingui experiència amb una empresa de caràcter social (en el seu ampli sentit) o gent que tot plegat comenci amb la seva pròpia i que vulgui contribuir a donar a conèixer una mica millor el fenomen dels emprenedors i les empreses socials a Catalunya: tipus d'empresa, motius per constituir-la, tipus d'ajut rebut i dificultats per crear-la, ideologia o fins socials que es persegueixen, etc.

Voldríem parlar amb vosaltres, fer-vos una entrevista i passar algun qüestionari sobre aquest temes (rés ni difícil ni comprometedor). Els interessats podeu contactar amb Hugo Valenzuela
hugo.valenzuela@uab.catoras.net


Links d'interès: https://blogs.uab.cat/enclave/
Addicionalment, a la pàgina web del projecte teniu resums explicatius: www.egolab.cat> Projectes I+D > Enclave

 

iWith.org i la UAB amb els emprenedors.


01/10/2013
Clara Garcia
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss