totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

VI Congrés Internacional de Conflictologia i Pau


Els dies 3 i 4 octubre 2013 iWith.org i Smilemundo han presentat Smile Urbo al VI Congrés Internacional de Conflictologia i Pau.

Vam presentar el projecte "Smile Urbo: El Joc del poble" impulsat des d'iWith.org y realitzat per l'Associació Smilemundo.


Aquest projecte ha estat escollit per la Diputació de Barcelona com a millor proposta d'acció territorial de sensibilització i educació pel desenvolupament, i hi participen el Campus per la Pau de la UOC -Amfitrió del congrés- la Fundació Universitat de Girona i l'Arada.

La presentació ha anat acompanyada d'un relat emotiu sobre les dificultats de desenvolupament del poble de Osiek a Polonia, un cas paradigmàtic estudiat pels experts i que ha inspirat la creació d'aquest joc on utilitzem les tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la gestió de conflictes.

El VI Congrés Internacional de Conflictologia i Pau ha reunit a molts dels experts de la resolució de conflictes d'arreu del món amb l'objectiu de ser un espai de trobada i d'intercanvi d'experiències per a professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió de conflictes, la mediació, l'arbitratge i la conciliació.

La presentació en què vàrem participar des d'iWith.org a la tarda de dijous va ser moderada per Maria Antònia Guardiola, Coordinadora de l'Escola de Cooperació de la UOC i vàrem compartir taula amb aquest extraordinari repartiment

  • Alan Bruce: "Implicant a la diversitat: Metodologia de Resolució de Conflictes al transport públic a Irlanda"
  • Zsuzsanna Kacso: "El paper de la construcció d'escenaris a la prevenció estructural de la violència electoral: El cas de Nepal"
  • Aleksandra Zemke i Ramon Bartomeus: "Projecte premiat Smile Mundo"
  • Eduard Carrera i Xavier Pastor: "El cost dels conflictes a les comunitats de propietaris"

 

 

congreso conflictologia

Més, sobre...: Congrés , conclictología , joc , aplicació
03/10/2013
Clara Garcia
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss