totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

5è Congrés de les MicroONGs


Re-pensant les nostres Organitzacions davant un futur incert

El 15 i 16 de novembre a Barcelona se celebrarà el 5è congrés de les MicroONGs . Un cop més iWith.org és partner de l'esdeveniment.

Totes les organitzacions de la Xarxa iWith.org que vulguin assistir , tindran un descompte en la inscripció . Només heu de posar-ho al formulari per poder tenir el mateix preu que les MicroONGs ADHERIDES al Fòrum.

A continuació reproduïm el missatge de José Luís Montes, director del congrés, per compartir més  fidelment l'esperit d'aquest esdeveniment tant especial:


Estem en això perquè volem i, sobretot , perquè CREIEM. Perquè creiem que un Món més just , lliure i equilibrat per a tots és possible, i perquè creiem que cada persona tenim un paper en què això passi algun dia. Nosaltres no som més que simples persones que un dia vam decidir assumir aquesta responsabilitat personal i vam començar a caminar.

El món, la societat , i nosaltres mateixos , necessitem a les nostres Organitzacions i cada vegada les necessitem més. Però és evident que estem en temps de canvi . La crisi econòmica , i la de valors que està darrere d'ella, són detonants però també són un marc i una porta oberta a buscar i trobar oportunitats.

Què et sembla si les busquem junts, si col·laborem en la seva construcció? Quan la incertesa s'estén i la manca de recursos i, per què no dir-ho, de forces es generalitza , no és més savi caminar un camí personalitzat però en companyia?

Això us proposa el 5è Congrés: un dia i mig de treball intens i personalitzat al voltant de la innovació, de la creativitat, d'obrir els ulls i les ments a possibles nous paradigmes, terrenys de joc, formats, recursos, oportunitats!Un dia i mig d'enfocament molt pràctic, perquè no és hora de grans ponències ni discursos, sinó de treballar i compartir. Així que l'agenda d'aquest nou Congrés gairebé no té conferències i té molt espai per a tallers pràctics i espais de compartició, en què cada organització va a treballar en grup però també de forma personalitzada en LA SEVA ​​realitat , en LA SEVA ​​entitat, en LES SEVES  oportunitats i reptes, de forma guiada i acompanyada per experts en innovació i en repensar models organitzatius i de viabilitat d'entitats socials.

Així que si necessites re-pensar la teva organització, obrir la ment a possibles noves formes d'enfocar el futur, i fer-ho amb desenes d'altres entitats com la teva i de la mà d'experts de primera línia amb experiència i coneixements reals en innovar models de viabilitat d'organitzacions socials , NO POTS FALTAR. Per adaptar els horaris una mica més a les persones, cada vegada més, que vénen de lluny, el Congrés serà tot el divendres i el dissabte acabarà just al migdia, amb temps de tornar a casa aviat .

Hi ha dos apunts importants que et vull fer, i que fan que aquest
5è Congrés sigui una mica diferent :

1) aquest cop les places seran limitades , perquè volem que els tallers produeixin fruits i per a això necessitem que el nombre d'entitats sigui "manejable" pels experts amb què comptem. Així que no t'esperis a l'últim moment, si us plau, desitgem poder comptar amb la teca organizació.

2) com una part notable del treball es fa sobre la pròpia organització, convé realment que de cadascuna assisteixi no només un representant sinó si és possible que estiguin diversos membres de l'equip directiu, perquè el treball personalitzat sigui rellevant i ric. Per als que es desplacen de lluny, intentarem buscar llits on dormir cedides per ONGs companyes del Fòrum, per abaratir els costos i facilitar l'esforç. I si algú ve amb cotxe d'algun lloc i està obert a compartir viatge i despeses, que ens ho indiqui i ho farem córrer. És, també, una oportunitat més de compartir .

 

Aquí tens la informació completa, i el formulari per inscriure't. No perdis l'oportunitat, estem treballant amb molta estima i tenim persones de gran talent a la vostra disposició."


https://www.forumdelasmicroongs.com/5ordm-congreso-de-las-microongs-2013.html

Més, sobre...: congrés , MicroONGs
15/10/2013
Clara Garcia
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss