totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Teaming Manager


Veiem com molts grups Teaming creixen molt ràpidament , mentre altres no aconsegueixen anar més enllà dels 4 amics . De fet en aquest moment hi ha uns 500 Teaming Managers que estan pràcticament sols, han emplenat un perfil de projecte , però no han recaptat gairebé res . Al seu costat hi ha més de 100 Teaming Managers que compten amb equips de més de 100 Teamers i estan recaptant milers d'euros d'una manera sostenible estable i duradora.

Ya somos 47.209 Teamers
Hi ha infinitat de raons per tan diversos resultats, i ara m'agradaria centrar-me en el Teaming Manager, vinculat a una organització basant-me en la meva pròpia experiència i en l'observació d'alguns projectes que he tingut l'oportunitat de seguir de prop .


El perfil ideal dels Teaming Managers d'èxit correspon a persones que creuen profundament en dos principis:

- Que és molt important donar suport a la causa que defensen

- Que si un dia volem fer un gran canvi en el món, molts haurem de treballar en equip fent petits canvis cada dia en la nostra forma de viure i relacionar-nos amb altres.

Amb aquestes dues creences; causa i treball en equip , tenim un bon Teaming Manager, i podem imaginar els primers passos per crear un bon equip .

Comencem amb un exemple gràfic, en tirar una gota en el centre d'una got amb aigua, es crea una ona que s'estén fins a les vores, després sembla que tot s'atura per un instant i de seguida les ones tornen al centre, multiplicant el efecte.

Recomano fer la prova i admirar la simplicitat de tirar una sola gota i obtenir una infinitat d'ones en moviment.

Així doncs, el Teaming Manager està en el centre del procés, i a més de donar el primer euro a la causa (primer principi), ha de participar amb els seus euros en altres equips (segon principi).
Ondas en el agua
Per iniciar l'ona ha de començar amb les persones que estan al centre de la causa, aquelles més compromeses, i també amb les que són capaços de treballar en equip. Això implica normalment als beneficiaris directes (si, si, aquests als quals volem ajudar també aporten el seu euro en bona part dels projectes reeixits) als experts de la causa, als presidents, consellers, referents, experts, i als treballadors (si, si, els treballadors de les causes reeixides també aporten els seus euros )

Només quan aquests primers cercles estan completats, i es disposa d'una pàgina de perfil plena de cares conegudes, és convenient abordar a les persones que estan oferint el seu temps voluntàriament a la causa, començant pel voluntariat més implicat i seguint amb altres persones que ens volen encara que no estiguin tant de temps tan a prop .


Fins aquí hi ha un gran treball per fer, cal explicar moltes vegades coses senzilles que la gent tendeix a convertir en obstacles que cal anar salvant poc a poc amb paciència i tenacitat. El resultat és un grup de persones que donen suport a una causa i són capaços de treballar en un sol equip i estan autofinançant el projecte.

Aquest és el moment en què sorgeixen les veus que auguren que per a aquest viatge no feien falta alforges .... però també és el moment en què tot l'equip disposa d'una targeta de presentació extraordinària per atreure un gran nombre de persones que voldran formar part d'aquesta història, que voldran aportar el seu euro a aquesta i altres causes que demostren amb fets que parteixen d'un equip que creu en el que fa .

Mentrestant centenars de Teaming Managers creuen que Teaming consisteix a demanar diners a desconeguts per finançar les seves causes i organitzacions .... mentre altres se sorprenen de l'enorme poder de sinergies i recursos que pot moure un equip.
 


Més, sobre...: teaming , crowdfunding
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss