totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Consulta la Memòria 2013 d’iWith.org


iWith.org ha publicat la seva memòria corporativa corresponent a l'any passat. El document recull els diferents serveis, projectes i col·laboracions més destacats en què va participar l'organització durant 2013.

Tot i que 2013 no va ser un any positiu per al tercer sector en general, iWith.org va continuar treballant per oferir a les organitzacions sense ànim de lucre i les empreses socials el seu coneixement i experiència en l’àmbit d’Internet i les noves tecnologies.

Equip iWith.orgA la Memòria 2013 s'expliquen els diferents serveis oferts a les entitats, així com un resum dels esdeveniments i projectes de col·laboració més destacats en què va participar iWith.org l’any passat.
Consulta el document

Més, sobre...: iWith.org , memòria
12/03/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss