totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org col·labora amb la Xarxa d'Economia Solidària


La Xarxa d'Economia Solidària (XES) i iWith.org han signat un conveni amb l'objectiu principal d'ajudar les empreses i entitats de la XES a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet.


Les empreses i entitats que formen part de la XES volen enfortir l’economia solidària des d’una perspectiva transformadora i per això promouen noves formes de treballar, consumir i invertir, demostrant que és possible fer empreses eficaces i alhora, democràtiques, equitatives i sostenibles.

Amb aquest conveni iWith.org vol ajudar aquestes empreses i entitats proporcionant-los unes beques que els permetrà rebre assessorament per crear o millorar la web, gestionar o incrementar la presència a les xarxes socials, aprendre a utilitzar més eficientment els recursos on-line, millorar la comunicació, la relació amb els socis, incrementar la visibilitat, treballar en xarxa, e-learning, etc.

La beca inclou una primera sessió per conèixer a fons el projecte i determinar objectius prioritaris, recomanacions, propostes i recursos, i una segona sessió de consultoria per orientar l’entitat en la implementació de les solucions proposades.Més, sobre...: XES , iwith.org , economia solidaria
20/05/2014
Olga
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss