totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Registra la teva organització amb l'extensió de domini .ong o .ngo


Hi ha moltes qüestions que ens preocupen a les ONGs quan es tracta d'administrar una organització amb èxit. A més de la falta de fons i les qüestions relatives a l'organització estructural, tenim reptes de comunicació i credibilitat i cal diferenciar-nos a Internet. Per això, el nou domini .ngo /.ong canviarà per sempre com operem les ONGs.

Hi ha milions d’organitzacions no governamentals que operen a tot el món. Cadascuna s'enfronta a una qüestió diferent quan es tracta d'executar amb eficàcia el seu dia a dia. En un esforç per millorar l'eficàcia de les ONGs, el Registre d'Interès Públic ha introduït un nou domini específic per a ONGs. Aquest registre permetrà les organitzacions no governamentals tenir el domini .ong i .ngo.

Gràcies al nou domini .ngo/.ong serà més fàcil reconèixer una organització validada, ja que aquest nou domini serà específic d’ONGs verificades que compleixin un conjunt de requisits que en provin la legitimitat. La majoria de les organitzacions actualment
Demana la teva
extensió de domini aquí
Domini .ngo
tenen el domini .org, però de fet qualsevol persona pot obtenir-lo. 

El nou domini servirà com a directori d’ONGs i permetrà una major visibilitat de les diverses organitzacions, a més de ser un camí de col·laboració i comunicació entre elles. Igualment, els .ngo /.ong ajudaran a donar credibilitat a les organitzacions, així com també acabaran revolucionant la manera com aquestes operen. L'arribada d'aquesta nova extensió de domini està prevista per a l'octubre de 2014 de la mà de global ngo. 

A iWith.org, de la mateixa manera com que ja venim fent amb les Google Grants, estem gestionant el procés per a les ONG interessades. La inscripció encara no ha començat, però si vols, iWith.org es pot ocupar de gestionar el registre previ i acompanyar-te en tot el procés.

 

Més, sobre...: .ngo , .ong , domini
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss