totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org participa a la Trobada de la Xarxa d’Educació Pirineus Vius


Els dies 23, 24 i 25 de setembre es va celebrar a la localitat francesa d’Auzat la Trobada de la Xarxa d’Educació Pirineus Vius, en què van participar unes 60 organitzacions procedents de diferents indrets del Pirineu.

La Xarxa d'Educació Pirineus Vius és una xarxa d’entitats dels dos vessants dels Pirineus que promouen accions d’educació i sensibilització ambiental, així com materials pedagògics, per fomentar la conservació de la biodiversitat pirinenca.

L’objectiu de la trobada era principalment compartir recursos i experiències i posar en comú projectes pedagògics, iniciatives, idees, etc.

iWith.org, en qualitat d’assessor tecnològic de la Xarxa, va participar en la trobada, impartint un taller dintre del Laboratori d’Idees sobre com aprofitar les oportunitats que ofereix Internet avui en dia. Així, Ramon Bartomeus, director d’iWith.org, va explicar la importància de desenvolupar estratègies a la xarxa per tal de guanyar notorietat i establir lligams amb els mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer arribar-hi els missatges de les organitzacions.


Més, sobre...: iwith.org , tecnologia , xarxes socials
06/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss