totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja tenim aquí Arquinset 2014!


Els propers 24 i 25 d'octubre se celebrarà a Barcelona la vuitena edició d'Arquinset, un esdeveniment que any rere any pretén provocar la reflexió entorn de l'espai urbà, l'arquitectura i la sostenibilitat del territori.

És una iniciativa d'Arquinfad, una associació cultural sense ànim de lucre, integrada dins del FAD (Foment de les Arts i el Disseny), que té com a objectiu agrupar professionals i institucions que intervenen en la concepció de l'espai en el seu sentit més ampli.

El programa d'aquest any inclou la trobada “Creació d'una base de dades pública dels cadàvers immobiliaris” i el taller “Documenta des de l'aire” organitzat per Basurama, que tindrà lloc a la Plaça de les Glòries. Més endavant, el 20 de novembre, està previst projectar el documental “Cases buides”, de Marisol Soto i Manuel Muñoz, que aborda les conseqüències de la bombolla immobiliària.

Des d'iWith.org volem fer-nos ressò d'aquest esdeveniment perquè es tracta d'una proposta molt necessària a l'hora d'abordar la problemàtica dels desenvolupaments urbanístics abandonats fruit de la crisi financera i econòmica, així com el seu impacte al territori. Arquinset tractarà d'oferir respostes que ajudin a promoure l'ordenació del territori a partir de principis de protecció dels valors del paisatge, sostenibilitat ambiental i equitat social.

Arquinset és un projecte que compta amb el suport d'iWith.org, a través de la nostra plataforma de serveis Ab·core i els serveis de suport tecnològic que oferim. Esperem que #Arquin72014 sigui tot un èxit!


08/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss