totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

T'animes a humanitzar la teva marca?


Homelessfonts és un projecte que aposta per la creació de noves tipografies a partir de la cal·ligrafia de persones que dormen als carrers de Barcelona.
 

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre la Fundació Arrels, que treballa en favor de les persones sense sostre, i l'agència de publicitat The Cyranos McCann. Tots els beneficis que es derivin de l'ús i comercialització d'aquestes tipografies aniran destinats a ajudar els usuaris de l'entitat.

Les tipografies s'han creat a través d'un treball compartit entre els creadors (persones sense llar) i dissenyadors o experts en tipografia. El resultat d'aquesta col·laboració pot veure's al portal Homelessfonts.org, on poden adquirir-se cadascuna de les tipografies i conèixer també la història personal dels participants. Perquè en aquesta ocasió, més que mai, cada tipografia és el reflex d'una vida, d'una persona.

Fundació Arrels
Des dels seus inicis el 1987, la seva missió és acompanyar les persones sense llar en el seu camí cap a l'autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària.
El seu objectiu últim: aconseguir que ningú dormi al carrer.

Algunes xifres
  • A la Unió Europea es calcula que unes 410.000 persones no tenen casa.
  • A Espanya, per cada 100.000 habitants hi ha com a mínim 71 persones sense llar.
  • A Catalunya, 11.500 persones viuen al carrer.
  • A Barcelona hi ha prop de 3.000 persones sense sostre.

Com pots col·laborar?
Des d'iWith.org animem a tota la nostra xarxa d'associacions per a què utilitzeu alguna d'aquestes tipografies en la vostra comunicació gràfica. I si teniu algun dubte sobre com aplicar-les, a iWith.org us podem ajudar.

També podeu col·laborar amb la campanya amb un donatiu o, si sou dissenyadors, ajudant en els tallers de creació tipogràfica.
Col·labora-hi!
 

09/12/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss