totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Barcelona acull una animada sessió dels Laboratoris d'Emprenedoria Social de la Xarxa CreActiva


Els passats dies 13 i 14 de desembre, la Xarxa CreActiva va traslladar a Barcelona la seva experiència de Laboratoris d'Emprenedoria Social (LABS). Aquesta iniciativa té com a objectiu impartir una sèrie de tallers formatius per fomentar la creativitat en joves interessats en l'emprenedoria social. iWith.org, que forma part de la Xarxa CreActiva, hi va col·laborar com a organitzador i coordinador de l'esdeveniment.

La formació, que va tenir un caràcter fonamentalment pràctic i una durada de 20 hores, pretén despertar en els participants l'esperit emprenedor i la creativitat, motivant-los perquè plantegin una acció que suposi a la llarga un canvi o transformació en el seu entorn social proper.

Els laboratoris estan concebuts com un espai obert en el qual aprendre, experimentar i generar, en definitiva, idees innovadores orientades cap a un enfocament social i de benefici a la comunitat. Mitjançant una metodologia participativa, es forma sobre competències digitals, ús d'eines de màrqueting, comunicació 2.0 o creativitat.

A més del de Barcelona, s'han portat a terme tallers també a València, País Basc i pròximament a Madrid, els dies 23, 24, 25 i 31 de gener. I durant el proper mes de febrer, la trobada Jove CreActivant reunirà els joves els projectes dels quals hagin estat seleccionats en els laboratoris realitzats a les quatre ciutats.

D'altra banda, ja s'està preparant el Laboratori d'Innovació Social, que reunirà técnic@s d'entitats socials i/o administracions en matèria d'innovació social, amb la finalitat de treballar en comú per enfortir el funcionament de les organitzacions socials. Serà a l'abril a Barcelona.

Encara no coneixes la Xarxa CreActiva?


15/01/2015
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss