totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Camí del nou Abcore Cadí


La Fundació iWith.org segueix treballant en aquest any 2015 en més novetats i millores de la plataforma de serveis Internet.

Durant el passat 2014, es va completar un enorme treball de substitució del sistema operatiu, de renovació de programari en les bases de dades i d'introducció de les noves prestacions de correu electrònic rMail.

Gener va començar amb l'engegada d'una nova estructura autoescalable per als campus de formació i ara, finalment, s'ha desvetllat el nom de la versió final del nou Abcore, que estarà acabada en el primer semestre d'aquest any.

Els pioners d'iWith.orgAbcore Cadí
Cadí és el nom de la serra que al nord de Catalunya s'estén d'oest a est al llarg de 40 quilòmetres, des del pas dels Gosolans fins al serral de Tancalaporta, emmarcada en un Parc Natural extraordinari.

El nom 'Abcore Cadí' ha estat triat en homenatge als pioners d'iWith.org, que juntament amb la seva passió per les noves tecnologies van compartir també un entusiasme comú per la muntanya, recorrent aquesta serra en diverses ocasions.
 

Més, sobre...: abcore , cadí , internet , rmail , plataforma
28/01/2015
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss