totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Es convoca la Beca Dra. Imma Roig


S'ha convocat la Beca Dra. Imma Roig per a l'assessorament Internet de projectes que milloren el món, amb l'objecte d'ajudar una organització del tercer o quart sector (ONGs, associacions, emprenedors socials i empreses solidàries) a aprofitar les oportunitats que brinda Internet, per crear el món en el qual ens agradaria viure.
 

Les bases de la convocatòria són les següents:

Objecte
Ajudar una organització del tercer o quart sector (ONGs, associacions, emprenedors socials i empreses solidàries) a aprofitar les oportunitats que brinda Internet, per crear el món en el qual ens agradaria viure.

Contingut
Informe i assessorament realitzat per la Fundació iWith.org.
Durant la sessió d'assessorament s'analitzarà en detall el projecte i es valoraran les millors alternatives per treure-li el major profit a Internet i aconseguir els objectius de comunicació. Després es prepararà un full de recomanacions perquè es pugui aplicar directament en el projecte.

Tramitació i resolució
Les sol·licituds es presentaran mitjançant el formulari disponible a https://www.iwith.org/forms/beca
La resolució serà presa pel Comitè de Beques d'iWith.org, amb el vistiplau de la Dra. Imma Roig Losantos, i serà publicada a la web de la Fundació iWith.org.

La convocatòria s'obrirà l'1 de gener de cada any i es tancarà després de la seva concessió.

Més, sobre...: beca assessorament
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss