totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Abcore Cadí per al tercer i quart sector


L'evolució de Abcore Cadí és, a més d'un avanç tecnològic, el resultat d'una reflexió profunda sobre l'evolució de la societat i en particular del tercer i quart sector als quals s'adreça iWith.org. Ens referim a organitzacions l'objectiu final de les quals no és la rendibilitat econòmica, sinó que aquesta és un mitjà per a la millora de la societat.

Internet per a projectes que milloren el món
L'anomenat quart sector sorgeix de la interacció dels tres sectors que configuren la visió tradicional de l'economia: sector públic, sector privat i sector no lucratiu. És un espai dinàmic d'intersecció que apareix en l'esfera econòmica recentment, a causa de l'esgotament del model de vida anterior que atempta contra la sostenibilitat del planeta, i també con a conseqüència d'una creixent preocupació social entre moltes empreses per a les quals la maximització de beneficis no és ja l'objectiu primordial.

És en aquest punt on se situa actualment iWith.org i el nou Abcore Cadí.
 

Més, sobre...: Abcore Cadí
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss