totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Es busquen ONG que necessitin llum sobre el terreny


DPS Solar ha creat la nova light box, una caixa que permet disposar de llum a través d'energia solar on tècnica o economicament és impossible.

DSP Solar és una empresa asturiana amb un alt compromís amb el medi ambient i les energies renovables. El seu objectiu és lluitar cada dia per un món més net, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Recentment han desenvolupat la Light Box, un aparell dissenyat per poder cobrir les necessitats d'energia bàsiques gràcies a l'energia solar, específicament pot subministrar energia a dues bombetes de 13W de baix consum (que estan incloses al paquet) i disposa d'una sortida d'USB (també inclosa) per a poder-se fer servir, entre d'altres, per carregar el mòbil. Es tracta d'un dispositiu fàcil i intuïtiu perquè tothom el pugui muntar.

DSP Solar busca ara ONGs que vulguin recollir-lo. Volen conèixer projectes on faci falta portar llum elèctrica bàsica per col·laborar conjuntament. DSP Solar proposa publicar els projectes de les ONG a la seva pàgina web, per aconseguir donacions de particulars i fins i tot donar 1 Light Box per cada 3 que es comercialitzin.

Si en voleu saber més, us podeu posar en contacte amb: Alejandro Pérez comercial@distribucionessolares.com

 

Més, sobre...: electricitat , energia solar
21/04/2015
Silvia Bau
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss