totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

T'animes a participar en el II Fòrum per la Innovació Social 2015?


iWith.org coorganitza i participa en dos dies de discussió que reuniran a més de 300 persones de l'àmbit de la innovació social i de l'emprenedoria.
La segona edició del Fòrum per la Innovació Social ja és una realitat. Dirigit a totes les persones, organitzacions sense ànim de lucre i empreses vinculades a l'emprenedoria o a la innovació social, l'esdeveniment és una eina d'aprenentatge que, entre altres coses, proposa idees per afrontar els reptes del futur. Aquest any iWith.org és una de les promotores del Fòrum, que es presenta sota el lema ''Creativitat, passió i participació per canviar el món''. S'estima que seran al voltant de 300 els assistents a l'esdeveniment.


iWith.org és un dels cinc socis promotors de Red Creativa, l'organitzadora de l'esdeveniment per aquest any. Vist l'èxit del I Fòrum per la Innovació Social 2014, organitzat per Jovesolides, es va decidir crear Red Creativa. Va ser la mateixa Jovesolides juntament amb Fundació Esplai, Sinnergiak, l'Institut Valencià de la Joventut i iWith.org les organitzacions que vam prendre aquesta decisió. Red Creativa és un espai per compartir coneixement sobre emprenedoria social i, com hem dit, aquest any s'encarregarà de l'organització de l'esdeveniment.


En el fòrum iWith.org ha estat una de les organitzacions seleccionades per participar en el taller de Speed Networking i també participarem en la dinamització del Gigalab. A més, el Fòrum comptarà amb nou miniponències sobre innovació social, que han estat classificades per temàtica: política, atur, sostenibilitat en les ong, habitatge, participació ciutadana, economia, sanitat, educació i comunicació. El programa complet es pot consultar en la pàgina web del fòrum.


El II Fòrum per la Innovació Social se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre a la Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politècnica de València. El preu d'inscripció és de 75 euros i inclou 2 nits d'hotel, la quota de participació en el Fòrum, el menjar del dia 21 i tres pauses durant l'esdeveniment amb un petit refrigeri. Per als assistents que decideixin utilitzar el tren com mètode de transport també s'aplicarà un descompte del 30% en Renfe. A més, hi ha la possibilitat d'escollir una modalitat d'inscripció diferent segons les preferències de cada participant. 


Hi ha preus especials per a les inscripcions realitzades a l'agost, i el període d'inscripció es tancarà en completar l'aforament. Si no has arribat a temps a la inscripció, El II Fòrum per la Innovació Social es podrà seguir a Twitter mitjançant amb el hashtag #Foro2IS.


Nosaltres estarem allí i volem que ens acompanyis participant en un dels esdeveniments d'innovació social de referència.


 

26/08/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Guillem QM
el 28/08/2015
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss