totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org coorganitza i participa en el II Fòrum d’Innovació Social


Gallery i The Social Coin són les dues novetats que vam presentar en el taller de Speednetworking.

               

               

El passat 21 i 22 de setembre vam participar en el II Fòrum d’Innovació Social que es va celebrar a València. Amb més de 300 persones que van assistir a l’esdeveniment, les nou mini ponències sobre innovació social i el GigaLab van ser dos dels moments destacats de l’esdeveniment. A més, com a coorganitzadors del Fòrum, vam comptar amb un espai de Speednetworking on vam poder explicar la plataforma Abcore Cadí i on vam poder conèixer entitats d’àmbits diferents dins del Tercer Sector.


Dins del Speednetworking vam presentar Gallery, la nova eina d’Abcore Cadí que permet sincronitzar àlbums fotogràfics de plataformes diferents amb pocs clics. A part, vam presentar un nou projecte innovador amb el qual col·laborem: The Social Coin. La iniciativa ja està en funcionament i des de iWith.org farem difusió entre les organitzacions sense ànim de lucre.

 

01/10/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Tania Zamora
el 09/10/2015
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss