totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org apropa el concepte Tecnologia Solidària a Ràdio Sant Cugat


Hem participat en el programa Societat XXIè per explicar la nostra missió d'acompanyar a les organitzacions en l'aprofitament de les oportunitats que dóna Internet.  

                                 

El dimecres dia 11 de novembre hem participat en el programa ''Societat XXIè'' de Radio Sant Cugat per parlar sobre el concepte Tecnologia Solidària i explicar la missió i funcionament d'iWith.org. El director de la fundació, Ramon Bartomeus, ha estat entrevistat pel programa per explicar els orígens de la fundació, quines són les organitzacions amb què treballem, exemples de la feina que fem, com ens coneixen i quin és el finançament de l'organització.

El programa, que té per objectiu acostar a la població les noves tendències en l'àmbit de les tecnologies amb repercussions socials,va poder compartir durant uns minuts amb la seva audiència com Internet ha transformat les societats i el paper que iWith.org hi juga dins del sector no lucratiu. ''Al segle XXI, la irrupció de les noves tecnologies i el protagonisme que pren la societat estan canviant el món en el qual vivim. Nosaltres apareixem en aquest punt, on acompanyem a les organitzacions que ajuden a fer un món millor'', ha afirmat el director de la fundació.

A més, ''Societat XXIè'' ens ha donat l'oportunitat de parlar sobre Abcore Cadí, la nostra plataforma de serveis Internet amb la que centenars d'organitzacions gestionen els seus projectes a la xarxa de manera eficient.

Per poder escoltar la intervenció del nostre director Ramon Bartomeus, adjuntem el podcast.

                                                              

12/11/2015
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss