totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Nit de la Ciència arriba a Sabadell amb èxit


Des d'iWith.org hem donat suport amb la creació d'una pàgina web i d'un vídeo promocional per a la celebració de l'esdeveniment.

 

La Nit de la Ciència és un esdeveniment que té l'objectiu d'apropar la ciència i els investigadors a la ciutadania i que es va celebrar el passat 18 de novembre a Sabadell. En la seva primera edició, l'esdeveniment es va proposar remarcar i valorar la rellevància de la ciència en la vida de les persones. Amb la missió d'acompanyar a les organitzacions i als projectes sense afany de lucre, iWith.org hem acompanyat a la Fundació Bosch i Cardellach i la Fundació Parc Taulí en el procés de preparació de la Nit de la Ciència a Internet.


En primer lloc, en el moment en què es va decidir que el projecte requeria un web i altres materials de difusió, la Fundació Bosch i Cardellach, que ja ens coneixia, ens va demanar suport. Quan vam fer la primera reunió, vam intentar entendre les seves necessitats i de quina manera podíem ajudar per oferir la millor proposta. ''Ens vau proposar diferents accions, tenint en compte que feia poc havíeu col·laborat en la campanya d'Obertament, i totes eren molt interessants'', comenta la Laura Vicens, secretària tècnica de la Fundació Bosch i Cardellach. En línies generals, el que la Nit de la Ciència més necessitava era una pàgina web i un vídeo promocional.


En segon lloc, amb la pàgina web es va plantejar una estructura i un disseny i es va anar construint i fent modificacions. Atès que des de la Fundació gestionen el web amb les mateixes eines l'entesa que hi va haver va ser força bona. Pel que fa al vídeo, es va fer una reunió per plantejar el guió i un matí de gravació.


Amb un enfocament especial per a la prevenció de problemes de salut mental en infants i joves, la Nit de la Ciència va omplir la platea del Teatre La Faràndula. De moment ja han recaptat 28.000 euros. ''Esperem que no només sigui la primera nit de la ciència, sinó que tingui continuïtat'', afirma Vicens. Si les persones que han estat implicades en l'edició continuen apostant pel projecte en els pròxims anys i a nivell ciutadà i comarcal es reconeix Sabadell i el seu entorn com una localitat amb valor científic, aleshores, la Nit de la Ciència haurà estat tot un èxit sense precedents.  
 

19/11/2015
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss