totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

NOU programa de beques 2016!


iWith.org presenta diferents convocatòries amb l'objectiu d'ajudar a les organitzacions i projectes no lucratius a aprofitar les oportunitats que ofereix internet.                  


A iWith.org ajudem al Tercer i al Quart sector -ONGs, associacions, emprenedors socials i empreses solidàries - a aprofitar les oportunitats que brinda Internet, per a crear el món en el que ens agradaria viure. Recentment hem obert un nou programa de beques per ajudar a les organitzacions no lucratives que compleixin amb la legislació als països on operen.

Requisits:

- Disposar de les habilitats i eines necessàries per a realitzar videoconferències.
- Comunicar-se en espanyol, anglès o català.

Beques: 
  • Beca d'Assessorament – típicament es refereix a dues sessions de treball de consultoria sobre comunicació, xarxes socials, Web 2.0, traduccions, màrqueting digital, captació de fons, base de dades, etc. Sempre des del punt de vista d'Internet.
  • Beca #TransparenciaONG – s'ofereix la creació d'un Portal de Transparència de manera que l'organització pugui disposar d'un web que expliqui els comptes de forma clara a la societat.
  • Beca Cultural – assessorament a Internet de projectes que milloren el món, amb l'objectiu d'ajudar a una organització del Tercer Sector de l'àmbit cultural.
  • Beca Tecnologia - assessorament a Internet de projectes que milloren el món, amb l'objectiu d'ajudar a una organització del Tercer Sector de l'àmbit de les TIC.
  • Beca Ciència - assessorament a Internet de projectes que milloren el món, amb l'objectiu d'ajudar a una organització del Tercer Sector de l'àmbit científic.
  • Beca Sanitat - assessorament a Internet de projectes que milloren el món, amb l'objectiu d'ajudar a una organització del Tercer Sector de l'àmbit de la salut.
  • Beca Esports - assessorament a Internet de projectes que milloren el món, amb l'objectiu d'ajudar a una organització del Tercer Sector de l'àmbit esportiu.
  • Beca The Social Coin – ofereix una plataforma digital que combina aplicació mòbil i web que motiva al voluntariat i incrementa l'impacte i les mètriques de les iniciatives socials de l'organització.
Cada mes el Comitè de Beques d'iWith.org contactarà amb els sol·licitants per a comunicar el resultat de les sol·licituds i accedir al corresponent servei. Per a més informació, pots consultar sobre les beques i com sol·licitar-les a la nostra pàgina d'ajuda
 

Més, sobre...: becas , asesoramiento , iwith , internet , ong , consultoría
09/02/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Natalia Bofarull
el 11/02/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss