totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org al V Congrés del Tercer Sector Social


Creiem en la idea de poder créixer socialment, i per aquest motiu aproparem una estratègia per gestionar la Transparència de les entitats sense afany de lucre al CCCB. 

El dijous 16 de juny de 2016 iWith.org serà a l'Àgora d’Experiències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), una de les parts més participatives del V Congrés del Tercer Sector Social on més de 100 entitats diferents presentaran 154 experiències innovadores.

En aquest sentit, la nostra experiència serà presentar les Beques TransparènciaONG d’iWith.org per a entitats no lucratives, iniciativa que s'inclou dins de les 23 experiències en Innovacions organitzatives, de finançament i en la gestió en l’àmbit del Tercer Sector que es presentaran durant les àgores. 

La presentació anirà a càrrec de Ramón Bartomeus i girarà al voltant de la convocatòria oberta per a complir amb la Llei de Transparència que ha posat en marxa iWith.org . Serà una oportunitat per veure una altra forma de gestionar webs, un model replicable de cofinançament de projectes amb la participació de la ciutadania i una estratègia de com les entitats poden gestionar la seva transparència de forma fàcil i ordenada.

Amb aquest projecte, iWith.org explicarà com ha donat resposta a la petició de les entitats per tenir el seu propi Portal de Transparència. Ens podreu trobar a la Taula 24 a partir de les 14:15h del migdia. 


                                 

14/06/2016
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss