totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Concedim la Beca Tecnologia a Blue Terabyte!


El programa ajudes d'iWith.org ofereix assessorament als projectes solidaris per detectar oportunitats a Internet i aprofitar les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La Fundación Blue Terabyte, que fa donacions informàtiques a ONG, és la beneficiària de la Beca Ukon Cherry Ltd. 2016.

Amb l’objectiu d’assessorar a Internet projectes que milloren el món, hem concedit la Beca Tecnología Ukon Cherry Ltd. a la Fundació Blue Terabyte, una organització que reutilitza material informàtic de persones que ja no el fan servir per fer donacions a ONG. En aquesta línia, comencem un projecte nou que consistirà en la creació del nou web mantenint la identitat corporativa de la fundació, donar accés a una botiga virtual per a donacions d’aparells tecnològics i la gestió de les Google Adwords

La Fundació Blue Terabyte va néixer l’any 2011 amb la missió de refermar la identitat cultural local a través de l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i Internet. A més, com hem dit abans, un altre dels objectius és que tots els ordinadors que es llencin a les escombraries siguin reutilitzats per a projectes solidaris.

D’aquesta manera, complim amb la nostra missió d’ajudar les organitzacions no lucratives a Internet i atorguem una nova beca que s’uneix amb la de Cultura, que va ser concedida a la Fundació Guachipelín. Si necessites cap més informació sobre el nostre programa d’ajudes, pots consultar el següent enllaç.  


                             

Més, sobre...: beca , ajudes , tecnologia , internet , assessorament
17/06/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per A. García Sanz
el 22/06/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss