totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L'enquesta sobre com les ONG fan ús d’Internet en el món!


iWith.org llançarà una enquesta per investigar sobre com organitzacions sense ànim de lucre d’Europa i Llatinoamèrica utilitzen les oportunitats a la xarxa. El software d'enquestes online Question Pro serà un aliat clau per crear, distribuir i analitzar la investigació. També ens acompanyaran en el camí Two Much i Empírica Online.

iWith.org s’ha proposat llançar una enquesta per contestar la següent pregunta: “Com les ONG fan ús d’Internet en el món?”. El software Question Pro, dissenyat per crear, distribuir i analitzar enquestes en línia, serà el soci estratègic d’iWith.org per a una investigació que portarem a terme entre l’any 2016 i 2017. També ens acompanyaran el grup d’investigadors socials TwoMuch i la plataforma EmpiricaOnline. L’estudi detallarà com les organitzacions sense ànim de lucre fan ús d’Internet en els països petits d’Europa i Llatinoamèrica. Les preguntes que realitzarem giraran al voltant dels següents temes:
  • L’ús de les xarxes socials 
  • La presència a Internet a través d’una pàgina web
  • L’email màrqueting
  • Les iniciatives de crowdfunding portades a terme a Internet

L'enquesta serà una continuació de l'estudi fet durant 2011: “La solidaritat i jo”. Un dels fets característics de l'estudi és que es centrarà en, sobretot, països petits amb menys de 70.000 km² a Europa i Llatinoamèrica. A continuació es presenten la llista de països:

- A Europa: Irlanda, Geòrgia, Lituània, Letònia, Croàcia, Bòsnia i Hercegovina, Eslovàquia, Estònia, Dinamarca, Països Baixos, Suïssa, Moldàvia, Bèlgica, Armènia, Albània, República de Macedònia, Eslovènia, Montenegro, Xipre, Luxemburg, Andorra, Malta, Liechtenstein, San Marino, Mònaco i Ciutat del Vaticà.

- A Latinoamérica: Cuba, Guatemala, Panamà, Costa Rica, República Dominicana, Haití, Belize, El Salvador, Bahames, Jamaica, Puerto Rico, Trinitat i Tobago, Dominica, Santa Lucia, Antigua i Barbuda, Barbados, Saint Vicent i les Grenadines, Granada, San Cristóbal i Neus.

Per realitzar l’enquesta amb èxit, hem contactat a organitzacions partner a cada país. Actualment ens trobem en la fase d’acceptació d’aquestes entitats, que seran els punts focals que ens ajudaran en la nostra missió.
 
QuestionPro ens dóna suport gratuït al seu software per a enquestes

                                                         
 


11/07/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Ed
el 20/07/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss