totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Vam participar a la Jornada de la Internet Social 2016!


El 28 de setembre es va celebrar a Barcelona un esdeveniment centrat en noves eines, oportunitats i estratègies per a la innovació en el món digital. Iwith.org va assistir i va explicar el seu projecte davant de més de 100 assistents.

El passat dimecres dia 28 de setembre vam tenir l'oportunitat de participar i explicar la missió de iWith.org a la Jornada de la Internet Social 2016. L'esdeveniment, organitzat per la Xarxa Punt TIC, es va centrar en debatre sobre noves eines, oportunitats i estratègies per innovar en el món digital i també en el món del treball. Al voltant d'aquests eixos, es van poder compartir experiències en els següents camps:

1) Estratègies pel foment de l'ocupabilitat de la joventut

2) Nous paradigmes de l'economia de la col·laboració i l'intercanvi

3) Dissenyar i programar el futur professional. Programació i robòtica

La cita tecnològica es va celebrar al Mobile World Centre, situat entre Plaça Catalunya i Portal de l'Àngel a Barcelona. Durant la jornada, vam poder conèixer interessants projectes en l'àmbit col·laboratiu com l'App Kune, MindConnex o la tasca dels Ateneus de fabricació digital a Barcelona.

En un breu espai de comunicació, iWith.org va poder compartir la seva experiència i el seu bagatge en l'àmbit de les TIC i de la Societat amb més de 100 participants en les jornades. La nostra missió és ajudar a les organitzacions no lucratives en l'àmbit Internet, i en tot allò relacionat amb el nostre àmbit on puguem acompanyar les ONG i entitats del Tercer Sector, ens agrada ser-hi presents.


                                  


 

Més, sobre...: internet , esdeveniments , barcelona , ong , digital
05/10/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Mercedes Cano
el 07/10/2016
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss