totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Organitzem el curs “Comunicació social per a la transformació civil” a Torre Jussana


iWith.org realitzarà la formació durant sis dies per a organitzacions de joventut europees en una formació part del programa Erasmus+. Les xarxes socials, la comunicació digital i la comunicació no violenta seran alguns dels temes que es tractaran. 

El pròxim dia 23 de novembre comença el curs “Comunicació social per a la transformació civil”, una formació integrada en el programa Erasmus+ que té l'objectiu de proporcionar les eines i les estratègies per a la construcció de projectes de pau que busquen la transformació i millora de la societat. El curs, que utilitza la metodologia de l'aprenentatge no formal, va dirigit a organitzacions de joventut europees entre les que figuren LYVS, My_UA, AVI Moldova, SFERA Movement, HUJ-Armenia, Jump In, Movimento Dehoniano Europeo, SCI Poland o KinningParkComplexCIC

Entre els països participants, destaquen Ucraïna, Escòcia, Itàlia, Estònia, Armènia, Bielorrúsia, Rússia o Moldàvia. La dinamització de les activitats, amb sis dies d'intens recorregut, serà duta a derme per Alla Krinitsyna, formadora experimentada a l'àmbit del voluntariat i el Tercer Sector. Entre las sessions, que consistiran en tallers i seminaris, que es treballaran en el programa del curs, destaquen els següents:
  • Comunicació social: definició, elements i nivells
  • Els social media com una eina útil per comunicar
  • La comunicació no violenta com a concepte
  • Eines, mètodes i estratègies per a la comunicació interna i externa en organitzacions de joventut (eines offline i online)
  • La transformació civil a través de la comunicació: construcció de pau i resolució de conflictes
  • Campanyes de comunicació
La formació se centrarà a l'àmbit digital e Internet, per a potenciar la comunicació de les organitzacions sense afany de lucre. Dirigida a joves treballadors i líders de les organitzacions amb un nivell d'anglès alt, es facilitarà un campus de formació perquè els participants puguin presentar el contingut treballat durant les sessions. A més, s'utilitzarà la Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí per realitzar exercicis pràctics de comunicació a Internet. La formació tindrà lloc a Torre Jussana, amb la col·laboració de Mescladís pel càtering, i l'oportunitat de realitzar activitats com una nit temàtica de cinema o un sopar internacional dels participants. 

                           

 

17/11/2016
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss