totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Semàntica Social estrena nou campus de formació en línia


La medición de datos en las redes sociales de tu ONG para su posterior análisis ayudará a alcanzar los objetivos de la organización.

Semàntica Social és un campus de formació per a projectes solidaris, ONG i emprenedors socials. El projecte llançat per María Mercedes García és una plataforma que ofereix cursos per millorar la comunicació de causes sense ànim de lucre amb un enfocament especial en màrqueting digital enfocat a la sensibilització i a la captació de fons en línia. En aquest context, María Mercedes ens va contactar per millorar el seu campus virtual Moodle i per millorar la web a nivell d’usabilitat.

A partir d’aquí, vam començar un apassionant camí en el qual vam decidir conjuntament integrar el campus Semàntica Social en la Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí i directament instal·lar la versió 3, és a dir, l’última versió de Moodle, sobre el campus de formació de María Mercedes. L’aparença i la imatge dels campus Moodle són en general poc modernes, per tant, un altra de les coses que vam fer va ser canviar el disseny perquè la pàgina web tingués un toc de creativitat i oferís una imatge més moderna. "Amb iWith, l’acompanyament que m’han donat sento que ha sigut de qualitat", ens comenta María Mercedes.

Finalment, es van afegir les icones de les xarxes socials a peu de pàgina, es va millorar el sistema de formularis i es van mantenir els colors corporatius del campus de formació. Des de Semàntica Social ens han explicat que tenen un nivell de satisfacció alt amb el projecte, i per tant, sentim un cop més que hem tornat a complir la missió.  

                           
María Mercedes García, fundadora de la plataforma Semántica Social

21/12/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Denis Pedro Cuevas Gosalbo
el 04/01/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss