totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Quins avantatges té l'allotjament web de Permact.org?


L'associació i iWith.org inicien una relació de col·laboració tecnològica amb l'allotjament de la pàgina web.

Permact.org ha confiat en iWith.org per a fer l'allotjament de la seva pàgina web. Això vol dir que, l'associació a partir d'ara podrà emmagatzemar la seva informació, imatges, vídeo o qualsevol altre contingut de la seva pàgina als servidors amb què treballem, sense modificar el disseny de la pàgina i sense modificar el seu domini. I quins avantatges té fer l'allotjament web amb iWith.org? Bàsicament, a partir d'ara Permact.org té un soci tecnològic que l'acompanya i que li dóna suport per a solucionar aspectes del dia a dia. "Valorem tenir el suport professional que ens assegura que si passa qualsevol cosa, podran ajudar-nos", explica Cristina Bajet, part interna del projecte.

Anteriorment, Permact.org ja gestionava la seva pàgina amb Wordpress; un sistema de gestió de continguts enfocat a la creació i edició de pàgines web. Ara, el mateix Wordpress corre sobre la Plataforma de Serveis Internet Abcore Cadí, per tant, sense perdre cap funcionalitat s'han afegit les eines de la plataforma com ara el rMail que gestiona els correus electrònics. El que s'ha aconseguit amb aquesta nova relació de col·laboració que iniciem és l'ús professional d'algunes eines. A més, a nivell tècnic, s'ha inclòs un mapa interactiu a la pàgina principal i s'ha solucionat alguns defectes de configuració. 

Des d'iWith.org estem molt contents de poder tenir un impacte en projectes com Permact, una iniciativa que dóna visibilitat a alternatives sostenibles en tot el món i que funciona com un centre neuràlgic de projectes i organitzacions que estan canviant el nostre entorn des de la base. "A Permact valorem formar part d'una xarxa d'associacions que ens pot aportar el networking", explica Bajet en referència a la relació que ara poden establir amb altres entitats de la xarxa iWith.org.

Els projectes que tenen com a partner tecnològic a iWith.org només han de preocupar-se de treballar i comunicar. Els que vulguin gestionar la seva web amb la plataforma poden sol·licitar-lo al següent enllaç i la resta poden trobar informació bàsica i comprensible sobre l'allotjament web aquí

                        
Apariencia de la página web de Permact. Fuente: Permact.org 

 

16/01/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Vanessa Saura
el 31/01/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss