totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La discapacitat intel·lectual guanya la Beca Emoció Digital!


Best Buddies és l'organització que ha aconseguit la beca per obtenir un vídeo promocional sobre les seves activitats. A més, hem seleccionat 8 entitats a les quals se'ls ha atorgat un Accèsit.

Best Buddies és l'organització guanyadora de la Beca Emoció Digital. Tot i que moltes causes mereixien la beca, la "discapacitat intel·lectual" ha destacat per damunt de totes les altres. El Comitè de Beques de iWith.org ha analitzat 85 propostes que han optat a la beca per obtenir un vídeo promocional i creatiu sobre l'entitat en un procés que s'ha omplert de reunions i consultes amb les diferents organitzacions. 

La temàtica de la discapacitat i diversitat intel·lectual és actualment defensada per un gran nombre de petites organitzacions que han optat a la beca. Des de iWith.org i Inuit Films, hem decidit animar-les a treballar plegades en aquest projecte, convençuts què aquest pas ajudarà també a l'enfortiment del sector. És per aquest motiu que hem seleccionat 8 entitats per obtenir, a més, un Accèsit per la beca Emoció Digital. Les entitats seleccionades per l'Accèsit són: Com diu Irene Menéndez: "La discapacitat intel·lectual funciona quasi universalment enmig d'una tradició d'exclusió i segregació, negant a les persones amb discapacitat oportunitats fonamentals de socialització, integració i participació en la comunitat."

                             

Més, sobre...: iwith , video , inuit , emociondigital
Traducció feta per Laia
el 06/04/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss