totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Apunta't al MOOC sobre com comunicar un projecte Erasmus+!


Els participants al MOOC rebran una formació teòrica i pràctica pel que fa a tres àrees temàtiques: estratègies comunicatives per a projectes Erasmus+, públics als quals van dirigides i eines de comunicació.
 

El MOOC (Massive Open On-line Course) té dos objectius principals: presentar la teoria de la disseminació i l'explotació de resultats de projectes de joventut i mostrar bones pràctiques en aquest camp pel que fa a projectes sota el paraigües d'Erasmus+. 

Els participants al MOOC rebran una formació teòrica i pràctica en tres àrees temàtiques diferents: 

a) Estratègies comunicatives per a projectes Erasmus+ 
b) Públic per implementar les estratègies dels projectes Erasmus+ 
c) Eines de comunicació i recursos per a projectes Erasmus+

A iWith.org hem dissenyat aquest MOOC com a eina per a potenciar la comunicació de manera educativa de projectes Erasmus+. En primer lloc, el curs online donarà als treballadors i treballadores de l'àmbit de la joventut l'oportunitat d'aprendre d'experts en comunicació amb materials disponibles al llarg del MOOC, de la mateixa manera que ho faran de la resta de companys i companyes. En segon lloc, el MOOC crearà per als participants l'espai per compartir i intercanviar idees. 

La dedicació diària serà d'una hora. Al final del curs, també s'expedirà un certificat per a tots aquells que l'hagin superat de manera satisfactòria. La data de realització del curs és del 22 fins al 26 de maig de 2017. Per poder realitzar el curs, és indispensable tenir un nivell d'anglès alt, ja que l'idioma vehicular del curs és l'anglès. Les inscripcions finalitzen el dia 7 de maig i pots inscriure't al següent enllaç
 

 

Més, sobre...: mooc , open course , e-learning , communication , erasmus
04/05/2017
Rubén Escobar
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss