totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Convoquem la Beca Cultura per a projectes sense ànim de lucre!


El termini de sol·licitud per a l’ajuda estarà obert fins al 15 de juny de 2017. L’objectiu, és assessorar a una organització sense ànim de lucre en l’ús de les TIC i Internet.

L’organització iWith.org ha convocat la Beca Cultura per assessorar les organitzacions sense ànim de lucre com a ONG, fundacions, associacions, entitats o emprenedoria social en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet. La beca s’ha convocat especialment per a les entitats de l’àmbit cultural, ja siguin associacions musicals, organitzacions de cultura popular, etc. 

La beca consisteix en una sessió d’assessorament amb membres de la fundació en la qual es coneix el projecte, es detallen les necessitats i  s’elabora un informe amb les millors propostes a seguir perquè l’entitat aprofiti les oportunitats que tenen a Internet. Aquestes propostes es plasmen en un full de recomanacions perquè la pròpia organització les pugui aplicar directament sobre el projecte. 

La resolució de les propostes per atorgar la beca serà presa pel Comitè de Beques de iWith.org, amb l’aprovació de la senyora Chus Roig, i serà publicada a la pàgina web de la fundació. Algunes entitats ja s’han beneficiat en anys anteriors de la beca, com ara la Fundació Guachipelín (2015) o la fundació Diversió Solidària (2016). 

La convocatòria per a sol·licitar-la es tancarà el 15 de juny de 2017. Si el teu projecte sense ànim de lucre està interessat en sol·licitar la beca, ho pot fer en el següent enllaç


               

Més, sobre...: beca , cultura , assessorament , internet , iwith
12/05/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Julia
el 18/05/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss