totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L’Associació de Persones Sordes d’Àlaba ha estat escollida per a la Beca Cultura!


La concessió consisteix en una sessió d’assessorament Internet amb una entitat de l’àmbit de la cultura. Han optat a la beca un total de 8 organitzacions.

La resolució de la Beca Cultura, oberta fins el dia 15 de juny, ha estat atorgada a l’Associació de Persones Sordes d’Àlaba (Arabako Pertsona Gorren Elkartea) després que el Comitè de Beques d'iWith.org avalués les 9 candidatures que optaven a la sessió d’assessorament per aprendre a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet i es decantés per l’organització basca. La decisió permetrà fomentar la cultura entre les persones sordes a Internet, un col·lectiu que es comunica a través de la llengua de signes, però que justament troba a la xarxa un espai amable on poder-hi navegar. 

Entre les organitzacions que s’han presentat a la beca es troben Córdoba Acoge, Ojobegi, Centro de Educación Teretere, Fundación Yehudi Menuhin España, Federació d’Entitats Calàbria 66, l’Associació Dones Migrants a Catalunya, Art Lliure, Arabako Gorrak i Afaus Pro Salud Mental. Els àmbits d’aquestes organitzacions són diversos i contemplen des de la transformació social a través d’un model integrador envers les diferents cultures, la investigació i la producció del patrimoni intangible fins l’educació a través de l’art.

La Beca Cultura, adreçada a les entitats del Tercer Sector, consisteix en un assessorament realitzat per iWith.org i un posterior informe amb alternatives per treure’n profit d’Internet, adaptat a les necessitats de comunicació de l’organització. L’any 2015, la beca es va atorgar a la Fundación Guachipelín i el 2016 a Diversión Solidaria. En els propers mesos s’obrirà una nova convocatòria de beques per a les entitats d’altres àmbits, com ara l’esport, la sanitat o la ciència.

Felicitats ARABAKO!Més, sobre...: convocatòria , assessorament , cultura , internet , ong
16/06/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Mireia Oliva
el 22/06/2017
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss